Reiki

Reiki 霊気 är en form av japansk healing som skapades av Mikao Usui. Han var en japansk munk som föddes under sent 1800-tal. Han utvecklade en metod för att hjäpla andra med fysiska och psykiska åkommor. Idag är Reikin en välkänd metod som kompliment till sjukvården. I USA, England och Norge används Reiki på sjukhus.

En Reikibehandling ger avslappning och syftar till att reducera bland annat stress och hjälpa kroppen till självläkning, både fysiskt och mentalt. Reiki fyller kroppen med styrka och vitalitet, framkallar harmoni, lugn och framför allt en smärtlindring. Reiki stör aldring en annan pågående behandling eller medicinering. Reiki höjer istället effekten av andra behandlingar och mediciner. samt att eventuella bivärkningar minskas i dessa. Reikin dår dit det det allra mest behövs för patienten, energin arbetar alltid i prioritetsordning och även stötvis i vågor. Man kan inte överdosera Reikienergier. Reikin stannar av sig själv när du inte behöver mera energi.

Behandling

Besöket tar 60min , varav ca 15 min är konsultation, om varför du är här , vad du har för problem. Man dricker ett glas vatten före och efter behandlingen.Man får då i gång energiflödet i kroppen, den flödar snabbare genom kroppen med vattnet. Du får lyssna på Avslappnande Reiki musik i en rogivande miljö. Du ligger bekvämt på en behandlingsbänk fullt påklädd med kudde och filt.